Termeni si conditii - Edesia

Accesarea și folosirea site-ului Edesia.ro, implică acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos. Edesia.ro își asumă dreptul de a le modifica fără o notificare prealabilă. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului Edesia.ro, vă recomandăm citirea integrală a termenilor și condițiilor.

Propietarul site-lui este S.C. NIKITAS SRL. cu sediul social în Județul Iași, Comuna Țuțora, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J22/875/1994, codul fiscal este 5477036.
Adresa de e-mail office.nikitas@gmail.com
Tel. Fix/Fax: 0232.298.874
Mobil: 0786.294.065; 0742.756.605

Copyright-ing
Conținutul site-ului Edesia.ro este propietatea S.C. NIKITAS SRL și este apărat de legile privind proprietatea intelectuală și industrială și de legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul proprietarului Edesia.ro a elementelor grafice, texte, imagini și alte date, se pedepsește conform legilor în vigoare.
Utilizatorul are acces limitat pe acest site, fără acordul societății NIKITAS SRL, utilizatorul nu are dreptul de a descărca, modifica integral sau parțial site-ul, de al reproduce integral sau parțial, de a vinde, copia, sau de a-l exploata în orice altă modalitate.

Limitare de responsabilitate
Ca urmare a legislației în vigoare, societatea NIKITAS SRL nu își asumă responsabilitatea în ceea ce privește:
Întârzierile la livrare din cauza curierului sau din alte motive;
Informațiile greșite furnizate de client.
S.C. NIKITAS SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele Edesia.ro cu scop informativ/promoțional, sunt lipsite de componente daunatoare.

Comenzi
Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest site este considerată a fi un contract între S.C. NIKITAS SRL și utilizator, prin care S.C. NIKITAS SRL se obligă să livreze produsele comandate iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.
Prețurile afișate sunt în RON și conțin TVA. Taxele de transport sunt trecute separat pe factura fiscală.
SC NIKITAS SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile afișate pe acest site atunci când consideră că acest lucru este necesar, fără a trimite notificări în prealabil.

Returnarea produselor
Conform Ordonanței nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renuță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de către client care va returna produsele; acestea trebuie sa aiba ambalajul intact, fata a exista urme de utilizare a produsului.
Prin deschiderea produsului, clientul își dă acordul pentru aceste condiții de utilizare și confirmă faptul că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor sale.

Indiferent de natura lor, orice conflict apărut între societatea NIKITAS SRL și client, se încearcă rezolvarea pe cale amiabilă, printr-o înțelegere între cele două părți implicate, iar dacă acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale iar soluționarea devine de competența instanțelor românești.