Miere Floarea soarelui - Edesia - Miere de albine din Floarea soarelui
MIERE DE ALBINE

Floarea soarelui

Miere Floarea soarelui – Efecte terapeutice 

Energie – mierea de floarea soarelui este un remediu natural pentru oboseala, stare de anemie, surmenaj, efortul fizic sau intelectual;

„Caldura” – mierea de floarea soarelui activeaza circulatia sangvina oferind un rezultat rapid persoanelor care sufera de o circulatie deficitara de sange la maini si la picioare;

Sanatate – stimuleaza sistemul imunitar,  ajuta la reglarea tensiunii arteriale, este recomandata persoanelor care sufera de afectiuni ale aparatului cardio-vascular, are efecte antibacteriene și antibiotice tratand durerile in gat, febra, bronsita si diferite boli de stomac, si nu in ultimul rand calmeaza ateroscleroza.

Tips&trics miere floarea soarelui

Consuma mierea cristalizata si nu o incalzi pentru a deveni mai fluida deoarece cristalele de miere se topesc incet in gura iar nutrientii, prin intermediul glandelor sublinguale, se absorb mult mai repede in corp.

Daca o preferi lichida, o poti incalzi la maxim 40 de grade.

Stiai ca…

Mierea de floarea-soarelui este singura miere de albine cu un continut de lecitina in stare pura?

Mierea de floarea-soarelui este cea mai curata miere de albine? – Planta de floarea-soarelui retine poluantii din sol astfel incat sa nu ajunga la nectarul cules de albine iar in ce priveste pesticidele, in general, acestea nu sunt folosite si pentru culturile de floarea-soarelui.

Datorita continutului ridicat de glucoza, mierea de floarea-soarelui se cristalizeaza foarte repede, uneori pana la 100%?

Mierea de floarea-soarelui contine o doza mare de vitamina B, aceeasi vitamina care ajuta la producerea de testosteron si estrogen in organism?

Miere de Floarea Soarelui

tel:0742 756 605