Miere de tei - Edesia - Miere de albine de Tei 100% Naturala
MIERE DE ALBINE

Flori de tei

Efecte terapeutice miere de tei

Mierea de tei este foarte aromata si placuta insa, fata de celelalte tipuri de miere, aceasta are proprietati  anafrodisiace avand astfel efect de somnifer si de sedativ pentru sistemul nervos – este recomandata persoanelor care sufera de insomnii sau stres.

Mierea de tei are proprietati anti-inflamatorii si anti-septice ajutand la combaterea bronsitei, racelii, tusei si problemelor renale.

Tips & trics

Daca ai un ten deshidratat foloseste mierea de tei in mastile de fata homemade si vei obtine rezultate uimitoare. Amesteca 2-3 linguri de miere de tei, o lingurita de propolis, o lingurita de ulei de masline si un galbenus de ou. Cu masca obtinuta tenul tau va deveni mai suplu si mai catifelat.

Desi mierea de tei este fluida, odata cu venirea toamnei aceasta capata un aspect vascos cu cristale albe si mari. Ce poate nu stiai, este faptul ca mierea de tei este mult mai dulce in stare cristalizata decat in cea lichida.

Daca preferi mierea de albine lichida o poti incalzi pe o baie de apa, la maxim 40 de grade.

Stiai ca…

Datorita continutului ridicat de polen gasit in mierea de tei, aceasta nu este recomandata persoanelor alergice la polen?

Cu cat mediul este mai rece cu atat mierea de tei se cristalizaeaza mai repede?

Are un continut de polen foarte ridicat fata de celelalte varitetati de miere?

Valoarea energetica este de 300 de kcal la un 1kg de miere de tei?

Mierea de tei este singurul tip de miere cu efect anafrodisiac, motiv pentru care se recomanda barbatilor sa o consume cu precautie?

Miere de tei

tel:0742 756 605