Miere de rapita - Edesia - Miere de albine Rapita 100% Naturala.
MIERE DE ALBINE

Rapita

Magazin miere de Rapita


Miere de rapita – Efecte terapeutice

Mierea de rapita este recomandata pentru boli de stomac, boli renale, respiratorii, cardiace, osteoporoza si poate fi folosita pentru a preveni afectiuni pancreatice, splenice sau hepatice.

Datorita proprietatilor antibacteriene aceasta miere de rapita este un adjuvant in tratarea infectiilor cu germeni ca stafilococul, helicobacter pylori, enterococul si streptococul.

Reumatismul este o alta afectiune pentru care se recomanda consumul de miere de rapita, gratie oligoelementelor – bor si calciu – pe care le contine. Si acest tip de miere este recomandata persoanelor care sufera de stres, insomnie, anxietate sau depresie, gratie efectelor sedative si relaxante pe care le ofera.

Tips&Trics

Adauga mierea de rapita  in ceai sau lapte, inainte de culcare, si vei avea un somn linistit si relaxant.

Foloseste miere de rapita in mastile homemade si vei obtine rezultate impresionante pentru tenul tau. Datorita nivelului ridicat de vitamin E pe care il contine, mierea de rapita lupta eficient impotriva imbatranirii pielii, mentinandu-I  elasticitatea si tonicitatea.

Se recomanda miere de rapita  pentru un ten ridat care are nevoie de ingrijiri speciale. Amesteca 2 linguri de miere, o lingura de coaja de ou pisata, o lingura de smantana si obtine o masca potrivita tenului tau.

Stiai ca…

Spre deosebire de mierea de tei, mierea de rapita este mai putin dulce?

In anul apicol prima miere extrasa este cea de rapita?

Mierea de rapita sustine elasticitatea si regenerarea peretilor vasculari,  ajutand la scaderea nivelului de colesterol?

Miere de Rapita

tel:0742 756 605