Despre noi - Edesia

HoReCa

EDESIA este un brand 100% românesc care reunește o varietate mare de produse naturale, calitate Premium.

Despre noi

NIKITAS SRL produce și pune pe piața nationala si internationala, produse alimentare EDESIA-marcă inregistrată; produsele sunt fabricate in conditii depline de siguranta alimentara, utilizand materii prime de calitate Premium in ambalaje moderne.

Scopul activitatii noastre este de a raspunde exigentelor Clientului modern care își dorește cantitate optimă la calitate superioară, servit in timp real.

SC Nikitas SRL, a fost infiintata in 1994, fiind prezenta pe piata romaneasca prin activitați de comerț, intermedieri cu produse alimentare și consultanță tehnică.

Din iunie 2014 firma dezvolta activitati de productie inaugurand o Secție modernă de procesare și ambalare produse alimentare, amplasată în localitatea Țuțora, județul Iași.

Misiunea noastră este să producem și să livram produse alimentare autentice, de calitate superioară, oferind Clientului în orice moment garanția siguranței alimentare.

Produsele EDESIA se găsesc în unități HoReCa, unități de învățământ și sanitare, magazine și hipermarketuri (Selgros) în toate orașele Moldovei cât și în București, Brașov, Constanța, Oradea, Timișoara.

Sectia este dotata cu 3 linii tehnologice moderne de procesare si ambalare produse alimentare: Miere de albine, Indulcitor cu miere de albine My honney moments, Gem si Sosuri – ambalate in plicuri, caserole, borcane, flacoane si galeti;

Secția deține toate autorizatiile legale de funcționare, fiind atestată în conformitate cu standardele comunitare și normele de autocontrol H.A.C.C.P.;

Capacitatea de productie existentă susține volume de marfă ce sunt distribuite atât pe piața natională cât și la export.